Ce informatii colectam?


Putem colecta, stoca si folosi urmatoarele tipuri de date personale:
a. informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;
b. informatii pe care ni le asiguratidumneavoastra in scopul inregistrarii pe site;
c. informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru subscrierea pe serviciile siteului nostru, notificarii pe email si/sau newsletter;
d. orice alte informatii alegeti sa ne trimiteti.


Utilizarea datelor dumneavostra personale


Datele personale trimise catre acest site web vor fi folosite in scopurile specificate in aceasta politica de confidentialitate sau in alte parti relevante ale acestui website.
Putem folosi informatiile dumneavoastra personale pentru:
a. administrarea siteului web;
b. imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;
c. a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;
d. a va trimite comunicari comerciale de uz general( non-marketing), cu exceptia cazului in care ne cereti in mod expres altceva;
e. sa va trimtiem notificari prin email, pe care le-ati cerut dumneavoastra in mod explicit
f. sa va trimitem newsletterul si alte comunicari de marketing legate de afacerea noastra, care consideram noi ca v-ar putea interesa, prin posta sau, daca ati fost de acord in mod explicit, prin email sau o tehnologie similara(ne puteti informa in orice moment daca nu mai doriti sa primiti comunicari de marketing contactandu-ne) ;contacting us This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it );
g. sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web;

Nu vom oferi NICIODATA informatii personale unor terte parti in scopuri de marketing direct fara consimtamantul explicit din partea dumneavoastra.


Dezvaluirea informatiilor personale in alte circumstante


In afara de dezvaluirea informatiilor necesara in mod rezonabil pentru scopurile identificate in alte sectiuni ale acestei politici de confidentialitate, putem dezvalui informatii despre dumneavoastra:
a. daca ne este cerut astfel prin lege;
b. in legatura cu orice actiuni in justitie sau posibile actiuni in justitie;
c. pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale; si
d. catre cumparatorul (sau posibilul cumparator) oricarei afaceri sau bun pe care o vom vinde (sau vom incerca sa o vindem).
In afara cazurilor mentionate in aceasta politica de confidentialitate, nu vom oferi NICIODATA informatiile dumneavoastra personala catre terte parti.


Transferuri de date internationale


Informatiile pe care le colectam pot fi stocate si procesate in si transferate inte orice tari in care operam pentru a ne permite sa folosim informatiile in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.
Daca va aflati in Uniunea Europeana, informatiile pe care ni le oferiti pot fi trasnferate in tari( inclusiv in Statele Unite ale Americii) care nu au legi de protectie a datelor echivalente celor din Uniunea Europeana. Sunteti de acord in mod explicit cu aceste transferuri.


Securitatea datelor dumnavoastra personale


Vom lua masuri de precautie rezonabile, atat tehnice cat si organizationale, pentru prevenirea pierderii, utilizarii gresite sau alterarii informatiilor dumneavoastra personale. Bineinteles, transmiterea datelor pe Internet este in mod inerent nesigura si noi nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.


Amendarea politicii de confidentialitate


Putem actualiza aceasta politica de confidentialitate prin postarea unei noi versiuni pe site.
Ar trebui sa verificati aceasta pagina ocazional pentru a va asigura ca sunteti de acord cu noile conditiii.
De asemenea, va putem notifica prin email despre schimbari ale politicii noastre de confidentialitate.


Drepturile dumneavoastra


Ne puteti ordona sa va oferim orice informatii personale pastram despre dumneavoastra. Pentru oferirea de astfel de informatii putem sa percepem plata unei taxe.
Ne puteti ordona sa nu procesam datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing oricand doriti(contact us This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it ). ( In practica, de obicei va veti exprima acordul explicit anterior utilizarii de catre noi a datelor in scopuri de marketing, sau noi va vom oferi posibilitatea sa optati pentru a nu va folosi datele personale in scopuri de marketing).


Site-uri ale tertilor


Site-ul contine referinte catre alte site-uri. Noi nu suntem responsabili pentru politcile de confidentialitate sau practicile siteurilor tertilor.


Actualizarea informatiilor


Va rugam sa ne informati daca informatiile personale pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra necesita corecturi sau actualizari.